Verkoop Createur

Met de ervaring van jaren en de kennis van nu
 

Alle wegen leiden naar verkoop...

 


De fysieke winkel en de website of webshop moeten één zijn. Dezelfde, maar ook de juiste beleving uitstralen. Online en offline zijn beiden even belangrijk, de één kan niet zonder de andere.

De klant moet centraal worden gezet en het bedrijf wordt ingericht zoals de klant uw bedrijf zou moeten kunnen vinden en bereiken, aan de hand van zijn behoeften. In vakjargon ook wel genoemd de customer journey. 

Met een ervaring van meer dan 35 jaar in verkoop en verkoopmanagement voeg ik die kennis en ervaring samen met de tegenwoordige wijze van verkoop of beter gezegd we doen aan het creëren van relaties. Verkoop is niets anders dan het oplossen van een probleem of wens. Doe je dat goed dan heb je een relatie. 

Ik help u met het vinden van de klant en het behouden van uw klant.  De onderdelen die we gaan bewandelen.

Geen enkel bedrijf is gelijk. U bent niet in een standaard mal te zetten op het internet. Uw offline bedrijf moet identiek zijn aan u online bedrijf of presentatie. Ik leef me volledig in in uw bedrijf en samen bouwen we de online onderneming zoals u bent en wilt zijn en waarmee we een maximaal resultaat kunnen bereiken. 

Dat begint altijd met een ongedwongen gesprek om alle in's en out's van u bedrijf duidelijk te krijgen. Na een intakegesprek en komen we met een uitgewerkt voorstel en advies. 

 

 

Hieronder ziet u een overzicht van alle onderdelen van het verkoopproces en de weg ernaar toe. Waar bent u op dit moment met uw organisatie gericht op online en offline marketing en verkoop? Voor ieder onderdeel hebben we de expertise, we helpen u graag. 

 
E-mailen
Bellen
Map
Instagram
LinkedIn