Verkoop Createur

Met de ervaring van jaren en de kennis van nu
 


Online en offline

Online en offline business zijn absoluut afhankelijk van elkaar. Alleen online gaat als winkelbedrijf niet en alleen offline is zeker ook niet meer voldoende. Maar bovenal staat een relatie met uw potentiële klant, met voorkeur offline. Live dus, gewoon met elkaar praten, contacten. Zorg ervoor dat u in contact komt met uw klant. Creëer contactmomenten ofwel verkoopmomenten.   

 

Wat kunnen we voor u betekenen...

 

We leveren een breed pakket aan mogelijkheden, allemaal gericht op het creëren van verkoop, het verhogen van omzet als ook  mogelijkheden in het verlagen van kosten.  Dé 2 manieren om het rendement van uw bedrijf te verhogen.


Diverse mogelijkheden binnen één platform...

VerkoopCreateur is direct verbonden en onderdeel van eBizzConsultancy, een platform voor ondernemers met experts op het gebied van online en offline ondernemen.

Wij zijn uw spil en specialist binnen dit netwerk en creëer samen met u de juiste wegen die leiden naar verkoop. .


Hoe werkt het

  1. Allereerst gaan we een afspraak maken voor een gesprek waarin we duidelijk willen krijgen waar de behoefte ligt en wat uw wensen zijn. Wat voor bedrijf is het, medewerkers, de doelgroep etc. en wat er al uitgevoerd is op het gebied van online en offline ondernemen. Persoonlijk contact dus.
  2.  We gaan in kaart brengen op welke manieren uw klanten benadert worden en op welke manieren ze u kunnen bereiken om in contact te komen of te bestellen. 
  3. Als u al een website of webshop heeft gaan we een screening uitvoeren. Hiervan wordt een rapport gemaakt met daarin zichtbaar de sterke en zwakke punten van de website of webshop. 
  4. Vervolgens gaan we onderzoek doen of, en welke social media een goede bijdrage zou kunnen geven om potentiële klanten te kunnen benaderen.
  5. Als we deze 4 punten in kaart gebracht hebben doen we een voorstel hoe we, en of we zouden kunnen gaan samenwerken om het doel te bereiken. Het zal echt samenwerken worden, aangezien niemand beter uw bedrijf kent dan uzelf en het ook uw bedrijf moet blijven. We gaan dus in nauw overleg het project uitvoeren. 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!
 
E-mailen
Bellen
Map
Instagram
LinkedIn