krijg je genoeg klanten

Krijg je wel voldoende klanten en omzet met je webshop?

Meer omzet uit je webshop

Dat is wat we natuurlijk allemaal graag willen. Vooral in de huidige tijd waar veel bedrijven een website hebben laten bouwen blijkt dat er weinig gedaan wordt aan conversie en dus het maximaliseren van je website of webshop.

Velen staan er niet bij stil, maar het hebben van een website of shop is slechts het begin. Dan begint het echte werk, namelijk rendement halen.

Net als in een offline winkel moet er veel gedaan worden om online klanten binnen te halen. Dat begint met een goed geoptimaliseerde  website en daarna met de marketing ofwel klantenwerving. 

Facebook advertenties, Adwords campagnes, Instagram etc. zijn enkele van de mogelijkheden die hiervoor ingezet kunnen worden. Maar ook hiervoor geldt dat kennis nodig is om dit maximaal in te zetten om geen geld in een bodemloze put te gooien.  

Eén van de meeste belangrijke onderdelen daarvoor is data. Je moet je doelgroep weten te bereiken op de juiste locatie en het juiste moment. Daarvoor is data nodig. Hoe meer data (informatie)  hoger het slagingspercentage.

Zonder te overdrijven kunnen wij stellen hier sterk in te zijn en hebben vaak succes met het bereiken van de doelen.  Met klanten, meer omzet. 

Wij willen de uitdaging graag met je aangaan...

Het mes snijd natuurlijk aan 2 kanten. 

Voor beide zijden is het verstandig om te weten of er voldoende succes te behalen is om anderzijds niet in een bodemloze put te raken zonder meetbaar succes. Dat geeft wrijving en wij werken graag in een goede harmonie. 

Ook een beetje arrogant, omdat we vrij zeker zijn van onszelf als we 14 dagen de tijd krijgen om positieve resultaten te laten zien.

Daarom bieden we graag de mogelijkheid aan om geheel gratis 14 dagen van onze specialiteit gebruik te maken. 

We maken slechts 1 afspraak. Als het ons lukt om een beter resultaat te krijgen dan bij aanvang van het project, krijgen we de opdracht om voor minimaal 6 maanden door te zetten. 

Natuurlijk wordt vooraf alles correct doorgenomen en weten we allebei waar we aan toe zijn.

Is dat nu geen geweldig aanbod? Geen risico en bij succes voortzetting van het succes en vooral uitbouwen van het succes. 

Ga je onze uitdaging aan?

 

We gaan graag voor je aan de slag