Wie zijn wij

01
Visie

De VerkoopCreateur

Wij creëren online en offline verkoop

We genereren tientallen leads per dag, wil je weten wij we voor jou kunnen betekenen?

Denk je ook dat met je  bedrijf meer omzet kunt halen dan nu het geval is? En vindt je ook dat effectieve reclame via internet ingewikkeld is?

Wij begrijpen dat. De VerkoopCreateur is dè partner om je omzet efficiënt te laten groeien.  Door op eigen wijze slim de online en/of offline mogelijkheden te combineren kunnen wij je uitstekend helpen je verkoopdoelen te halen. 

Wij doen dat door het creëren van exclusieve gekwalificeerde leads,  acties, evenementen en op al die andere manieren die voor je  passend zijn. Je verkopen krijgen een boost en zullen ervoor zorgen dat je bedrijf evolueert.

Daar zijn we goed in en daarmee kunnen we je verder helpen. 

Bel of mail ons als je gelooft dat je bedrijf meer klanten waard is!

We hebben voor diverse branches en doelgroepen volledig uitgewerkte bewezen salesfunnels die op maat gemaakt worden voor je bedrijf. Aantoonbaar succes, we laten het je graag zien. 

02
Verbinden

Online & offline

Een perfecte combinatie

Houdt contact met je klant

Online en offline business zijn absoluut afhankelijk van elkaar. Alleen online gaat als winkelbedrijf niet en alleen offline is zeker ook niet meer voldoende. Maar bovenal staat een relatie met uw potentiële klant offline. Live dus, gewoon met elkaar praten, contacten. Zorg ervoor dat u in contact komt met uw klant. Creëer contactmomenten ofwel verkoopmomenten.   

Wij organiseren complete verkoopevenementen die vervolgens ondersteund kunnen worden door onze online marketing. Een krachtige combinatie. 

VerkoopCreateur Koos Visser

Meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van marketing, sales en management. Creeren, combineren, organiseren van online en offline business is de passie. 

Online marketing specialist Nico MiIlis

gespecialiseerd in digitale marketing en SEO optimalisatie. Door onze jarenlange ervaring in tal van verschillende sectoren weten we als geen ander hoe we jouw doelgroep warm kunnen maken voor je product of dienst.